martes, 29 de mayo de 2018

MARINA LA PINTORA DESPISTADA: CONTE AMB DIFERENTS FINALS

Nosaltres escrivim contes...
perquè ens agrada i és divertit...
A partir d'un inici, inventem finals diferents.

MARINA LA PINTORA DESPISTADA

Marina era  una xiqueta pintora de huit anys,un poc desmemoriada. La passada primavera, un dia de maig molt de mati, se'n va anar a un desert  que hi ha entre Murcia i Almeria. Pero, com sempre,  aquella xiqueta tan despistada es va deixar el pinzell en casa.

Com que al desert no hi ha botigues on es puguen comprar pinzells, Marina va demanar a un elefant que passava per alli:

-Hola! Tens pels en la trompa?
Aquell  gran elefant li va dir que si. Llavors, Marina empastifar amb pintura la punta de la trompa i va començar a pintar el quadre.



FINAL d'AARON ALBERT
I se'n va fugir. Marina no va poder alcançar-lo i estava trista. De sobte va recordar que tenia el pinzell dins de la maleta de viatge en lloc de la maleta de pintures. El va agafar i va seguir pintant.

FINAL de  NAIA.
L'elefant estava enfadat i li va pegar a Marina sense voler. Ella li va demanar perdó per haver-lo enfadat i li va dir que no pintaria més.

FINAL DE TAHA
L'elefant no volia pintar més perquè la xiqueta l'apretava i li feia mal la trompa així que va fugir deixant a Marina a soles.

FINAL d'ALEJANDRO
I el quadre es va trencar. Aleshores Marina en lloc  d' enfadar-se, va deixar lliure a l’elefant  perquè  es va donar compte que havia fet mal agafant a l' elefant com un pinzell.

FINAL DE STOYAN
El quadre es va trencar i els pots de pintura van caure a terra. Marina s'enfadà però la culpa era d’ella.

FINAL d'HUGO

L'elefant es va enfadar amb Marina i se'n va anar. Marina va anar a buscar-lo i el va trobar dormint. El va despertar i  li va proposar un tracte: si l' ajudava a acabar el quadre, li donaria cacachuets. I l’elefant va acceptar.



* Treball fet a l'aula d'AiL


No hay comentarios:

Publicar un comentario