martes, 12 de junio de 2018

I DINS DE LA BIBLIO… A LLEGIR i més... !!


La biblioteca és el millor lloc per a llegir, és tan acollidora! I a més a més…hi ha on triar!!! Aixi ho han decidit alguns grups d’alumnes que l’han escollida per a endinsar-se en el món màgic dels llibres durant horari escolar i durant l'horari dedicat  al prèstec.


Este curs el dia de prestec és dijous i a més a més de buscar i agafar llibre per emportar-se a casa, alguns alumnes aprofiten per fullejar aquells llibres que no poden eixir, per grans o per ser catalogats de coneixements.


Però a la biblio de punxeta es fa més...


La classe de 5è A, la de Miriam, alguns dies de la setmana hi han anat, seguint el projecte dels quinze minuts. El recordeu? És el que, de 3 a 3’15, manté a tot el col.legi llegint un llibre o conte... i llegint per plaer, no per imposició del curriculum escolar. 

Dóna gust escoltar el silenci quan es camina pels corredors del col.legi, dóna gust mirar endins les portes de les classes i veure als xiquets capficats en el llibre. Els xiquets s'ho passen bé i els agrada molt gaudir d'este ratet lector



També la clase de 5è A ha fet activitats conjuntes amb les dels menuts d’infantil, exercint de padríns lectors. Han estat una bonica experiència  llegint i mirant llibres dins de la biblio.

Hi ha moltes fotos...han vingut a la bibloteca moltes vegades! estes són unes poques...


La biblioteca és lloc que guarda històries, però també lloc on es generen. Al col.legi, i a la biblio, l'escriptor Jordi Raül Verdú va vindre dos dies perquè l'alumnat de 5è i 6è van llegir com treball escolar  un llibre seu: 

         EL BUSCADOR DE CONTES.




I, l'alumnat va quedar bocabadat amb tot allò que Jordi els va contar. Fins a la propera!


No hay comentarios:

Publicar un comentario