viernes, 20 de octubre de 2017

ACTIVITATS DINS DE LA BIBLIO: La graella d’apuntar-s’hi.

A partir d’octubre, durant l’horari escolar, a la biblioteca pot anar qualsevol mestre/a amb els alumnes per poder fer activitats al voltant de la lectura i dels llibres. 

A la porta, junt a l’arbre de la lectura, hi ha una GRAELLA per apuntar-s’hi i seguir un ordre. Es poden fer tantes coses dins de la biblioteca!

Els majors poden fer consultes, per a que sapiguen que a més a més d’Internet hi ha llibres on poder trobar informació especifica de molts temes.

La resta pot gaudir d’un conte narrat per la mestra o per algun company, hi ha un raconet perfecte on els xiquets més menudets poden seure, si són més majors poden seure a les cadires de les taules.

S’hi pot anar a fer lectura, de llibre voluntari que poden agafar de les prestageries ( i després deixar al mateix lloc)  o de classe, es pot fer lectura col·lectiva o individual... el que el mestre mane. La biblioteca de Punxeta té les portes obertes per a tota classe d’activitats en les quals tinguen a veure els  llibres.


Tot s’ha de fer seguint les normes de Punxeta, les de no alçar excessivament la veu i així no molestar al que tenim al costat i també tenir cura dels llibres que hi ha per així tothom puga gaudir-ne.

No hay comentarios:

Publicar un comentario