martes, 3 de octubre de 2017

Sobre el conte EN PATUFET: Activitat en I-3 anys



Els xiquets i xiquetes d'infantil 3 anys i la mestra Marisa Carbonell han iniciat este curs 2017-2018,  amb un projecte basat en un conte: el conte d'en Patufet.



Sabeu quin conte és? És el d'un xiquet molt menudet a qui la mare envia a comprar safrà... En un principi la mare no volia per por a que de tan menudet trepitjaren al fillet... però al capdavall Patufet es posa la moneda al cap i cap allà que se'n va. I cert que la gent s'estranyava em veure'l passar perquè semblava una moneda tota sola passejant pel carrer... 



El final no el conte...busqueu el llibre i a llegir... o bé ho pregunteu als xiquets d'infantil 3 anys que segur que saben què passa al final amb el xiquet. 



I és que els de la classe s'ho han passat d'allò més bé escoltant a la mestra contar el conte. 











I la mestra ha gaudit veient les cares i els ulls dels mes menuts demostrant admiració i posant atenciò allò que anava relatant sobre el xiquet tan menudet menudet que quasi ningú veu.



A partir del contingut i personatges els xiquets i xiquetes de la classe han jugat a ordenar seqüencies o tambè han estat buscant les lletres que formen la paraula PATUFET  en els noms propis. 


S'han emprant diferents tècniques plàstiques. S'han fet disfresses i fins i tot han pintat amb safrà que és el que Patufet anà a buscar...



 Així, jugant amb els contes, els xiquets més menudets del col.legi van aprenent que un conte és diversió i que darrere de la portada del llibre s'amaguen aventures amb les que s'ho passen bé.



No hay comentarios:

Publicar un comentario